Over Autonomen Den Haag

Autonomen Den Haag is een samenwerkingsverband van autonomen, anarchisten en anti-autoritairen in en rond Den Haag. Voor een wereld zonder racisme, seksisme, kapitalisme en uitbuiting.

Website
De Autonomen Den Haag website dient als een nieuwsportaal voor (directe) acties en sociale strijd in en om Den Haag, en voor het aankondigen van acties en informatieavonden. Wil je aandacht voor acties of nieuws waar jij bij bent betrokken of van heb gehoord, stuur dan een mail naar autonomendenhaag@riseup.net.

Boekenwinkel Opstand!
De Haagse anarchistische boekenwinkel Opstand is naast een boekenwinkel ook een plek om samen te komen en te discussiëren. Ook kun je altijd binnenlopen voor de laatste informatie over acties en voor koffie of thee. Naast boeken over tal van politieke thema’s kun je bij Opstand ook terecht voor stickers, posters, pamfletten, t-shirts en meer. Na de ontruiming van het Autonoom Centrum op de Willem van Outhoornstraat zat Opstand even zonder locatie, maar dit najaar (2016) opent de boekenwinkel haar deuren op een nieuwe locatie in Den Haag.

Advertenties
%d bloggers liken dit: