Stop nazi’s in Enschede! Ga mee met de bus!

Posted on juni 11, 2017


Op zondag 18 juni willen de Duitse neo-nazi hooligans van HoGeSa samen met enkele Nederlandse racisten van Pegida demonstreren in Enschede. In 2014 kwam HoGeSa met ruim 5000 neo-nazi hooligans samen in Keulen waar ze buurtbewoners, migranten en antifascisten aanvielen. Nu hebben Duitse nazi’s Enschede uitgekozen om hun geweld en gedachtegoed te verspreiden. Dit kunnen we niet laten gebeuren. Stop de internationale nazi demonstratie in Enschede, en geef je op voor de busreis vanuit Den Haag!

Meer informatie: https://nohogesa.noblogs.org/

Op zondag 18 juni a.s. zal er vanuit Den Haag een bus vertrekken naar Enschede. De beschikbare plaatsen zijn gelimiteerd, dus als je gebruik wil maken van een plek in de bus meld je dan aan door een e-mail te sturen naar afadenhaag[AT]riseup.net. Je krijgt dan een bevestigingsmail terug met de verzamellocatie in Den Haag. We verzamelen om 8:15 (stipt!) dus wees op tijd! Op dit email adres kan je je ook afmelden, mocht je verhinderd zijn. Dan kan de plek alsnog benut worden.

Natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid naar Enschede komen, bijvoorbeeld met de trein of je eigen auto. Op deze manier kunnen er zo veel mogelijk mensen mee om op te staan tegen de neo-nazi’s van HoGeSa. Ben je van plan met je eigen auto naar Enschede te reizen, dan kun je via afadenhaag[AT]riseup.net ook eventuele vrije plekken in je auto aangeven. We vragen je dan ook te verzamelen bij hetzelfde vertrekpunt.

Ook vanuit Amsterdam rijdt er een bus naar Enschede, zie daarvoor: https://www.indymedia.nl/node/40484

We hopen jullie allemaal in Enschede te zien op 18 juni!

TOEN NIET, NU NIET, NOOIT MEER FASCISME!!!

Getagd:
Posted in: Actie, Nieuws